A rebarbarának kizárólag a szára ehető! A levele pedig mérgező. Szerencsére a piacokon csak a szárát árulják, ám, aki otthon, a kertben termeszti a növényt, az figyeljen oda!
A rebarbara savanykás íze nagyon jól illik az édes eperhez, ezért kombináltam őket. Aztán ki kellett találnom, hogyan kínáljam ez a finom kompótot. Végül a kókusztejberizzsel ízletes pohárdesszertet készítettem.
Pecsenye kacsamáj
Kacsamáj almakompóttal és zöld kuszkusszal – tartalmas és egészséges étel. A kacsamáj sok vasat tartalmaz, a zöldségek pedig sok-sok klorofilt.
Málnás csoki ganázs piskótatorta
A tökéletes csoki ganázs és a málna találkozása a piskótával – sosem fogod elfelejteni. És sokszor el fogod készíteni.
Rose kacsamell
Rozé kacsamell parmezános sült zöldségekkel és körtekompóttal