CookingMania

Adri egészséges konyhája

Töltött dagadó sült céklás salátával

- Nincs komment -

Ez egy olyan étel, aminek a nehezét a hentesre bízhatjuk. A dagadót ugyanis fel kell szúrni, amire én mindig megkérem a hentest. A többi művelet már nagyon egyszerű. A húst bármivel megtölthetjük, most a saját variációmat mutatom be nektek. A saláta könnyű és jól illik az étel mellé, ráadásul színessé teszi a tányért. Így igazi ünnepi ételt varázsolhatunk a karácsonyi asztalra.

Kategória:

Brassói aprópecsenye

- Nincs komment -

Vannak ételek, melyekről édesapám jut eszembe. Ő volt az, aki a főzés alapjait megtanította nekem. Ilyen például a brassói aprópecsenye is. Igaz, az övé kicsit nehezebb volt, de ízre majdnem olyat készítek, mint Apa.

Kategória: