Egy finom vasárnapi ebéd része is lehet ez a kiváló ételkombináció. Tanyasi csirkével dolgoztam, ami a hús ízén jól érződik. A burgonyát egy speciális hasábszeletelővel vágtam fel egyforma méretre. A grillzöldségek serpenyőben készítéséhez jó tanács: ne sózzunk előre, csak mikor már készen van az étel. Ugyanis ha sózzuk a zöldséget, akkor levet ereszt, és csak megfőzzük. A csirkét egy speciális „csirkesütő” kerámiára állítottam fel, így mindenhol egyformán ropogós lett a bőre.
Gombás lecsó
Nyári tökös lecsó házi kolbásszal
A hagyományos lecsó sokak kedvence. Érdemes kipróbálni a tökös változatot is, ez a zöldség sem rontja el az ételt. Sőt.
Töltött paprika
Töltött paprika- paradicsomos sült kápiaszósszal és újburgonyával. A hagyományos töltött paprika újragondolt, modern változata.
Quinoa saláta
A quinoa egy Peruban és Bolíviában termő növény, a cékla családjába tartozik. Nem gabona. Gluténmentes és alacsony kalóriatartalmú, így fogyókúrázók is nyugodtan fogyaszthatják. A quinoa kiváló fehérjeforrás. Tartalmazza az összes aminosavat amit a szervezet nem tud előállítani.