Ingredients

  • 40 dkg krémsajt
  • 20 dkg szalámi csemege, vékonyra szeletelve
  • 1 magyar, zöld csípős paprika használhatunk zöld kaliforniait is, ha nem szeretnénk csípőset
  • For: 4 személyre
  • Preparation: 15 min
  • Cooking: 10 min
  • Ready in: 12 h 25 min

Instructions

  1. A krémsajtot 2 réteg folpack közé helyezzük és „kinyújtjuk” nyújtófával. Amikor ezzel megvagyunk, az felső folpackot eltávolítjuk, majd a sajton a szalámit úgy helyezzük el, hogy takarják egymást a szeletek.
  2. . Utána egy új folpackot helyezünk a szalámi tetejére, majd megfordítjuk, hogy a sajtos rész legyen felül. Innen is levesszük a folpackot, és a paprikákat elhelyezzük a szalámis sajton. Utána szorosan feltekerjük, hogy rúd legyen belőle, folpackba csomagolva hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnap szeleteljük fel, sós krékerre helyezzünk egy-egy szalámitekercset.