Ingredients

  • szójaszósz olajjal keverve
  • 40 dkg hátszín
  • 3 kis fej lilahagyma
  • 1 nagyobb kígyóuborka
  • 4 szárzeller
  • 4 paradicsom kimagozva, szeletelve
  • 2 kaliforniai paprika
  • 4 gerezd fokhagyma préselve
  • 2 chili apróra vágva
  • 1 friss csokor koriander
  • 1 lime leve
  • 4 ek halszósz
  • 4 ek szilvaszósz
  • 1 ek cukor
  • 2 ek balzsamecet
  • For: 4 személyre
  • Preparation: 15 min
  • Cooking: 10 min
  • Ready in: 25 min

Instructions

  1. A húst nagyobb darabokban az olaj és szójaszósz keverékében egészben sütjük meg, majd szeleteljük, és visszatesszük az értékes szószba.
  2. A húst a saláta tetejére rakjuk, majd öntettel meglocsoljuk. A paradicsom belsejét és magját eltávolítjuk, hogy ne áztassa el és ne savanyítsa az öntetet.

Notes

Gyönyörű étel!