Ingredients

  • 4 szelet tőkehal
  • só, bors
  • fokhagyma
  • olívaolaj vagy kevés vaj
  • 1 kg bébispenót vagy spenót leszárazva
  • 1/2 kg koktélparadicsom
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • só, bors
  • For: 4 személyre
  • Preparation: 10 min
  • Cooking: 10 min
  • Ready in: 20 min

Instructions

  1. A halat szobahőmérsékleten besózzuk és borsozzuk. Egy gerezd fokhagymát felszeletelünk, és azt is ráhelyezzük. Forró serpenyőben kevés olíván 1-2 perc alatt mindkét oldalát megsütjük, majd a vége felé vajat dobunk hozzá.
  2. Közben a fokhagymát (2-3 db-ot) kevés olívaolajon megpirítjuk, majd a koktélparadicsomokat hozzádobjuk, és kissé megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, végül jöhet hozzá a friss spenót. Ezt az egészet összekeverjük, és még utánsózzuk, ha szükséges.