Ingredients

For: 2 személyre
Preparation: 15 min
Cooking: 30 min
Ready in: 45 min

Instructions

  1. A spárgákat megpucolom, a száras részüket eltávolítom és alaposan megmosom. <br>
  2. A fejeket levágom és félreteszem, a többi részt apróra vágom.<br>
  3. A hagymát megtisztítom és felaprítom, a burgonyát megtisztítom és apróra vágok. Kevés ghee-n megpirítom a hagymát, majd a felaprított spárgákat és a burgonyát. Nagyjából 5 percig pirítom, majd felöntöm alaplével (vagy vízzel). Sózom, borsozom. Kevés szerecsendióval és chillivel ízesítem. <br>
  4. A spárgafejeket kevés ghee-n megpirítom, sózom, borsozom - ezt kínálom a spárgaleves betétjeként. <br>
  5. A leves kb. 30 perc alatt fő készre, botmixerrel krémesítem és kevés tejszínnel (vagy kókusztejszínnel) selymesítem.<br>

Notes

Könnyű tavaszi tisztító leves! Jó étvágyat hozzá!