Ingredients

  • 100 gr liszt teljes kiőrlésű, vagy mandulaliszt
  • 60 gr barnacukor
  • 1 csipet
  • 2 csésze alma megpucolva, felkockázva
  • 2 marék áfonya
  • 1 ek nyírfacukor
  • 1 kk fahéj
  • 1 kk liszt
  • For: 4 személyre
  • Preparation: 10 min
  • Cooking: 45 min
  • Ready in: 55 min

Instructions

  1. A vajat apró kockákra vágjuk és elmorzsoljuk egyesével a száraz hozzávalókkal.
  2. Az almát kockára aprítjuk, és megforgatjuk a mokkáskanálnyi lisztben, cukorban és fahéjban.
  3. Az almát a kivajazott szufléformákba helyezzük, melyekben az áfonyát is elosztjuk, majd rászórjuk a morzsát. Végül 180 fokon 45 percig sütjük. Jó étvágyat hozzá!

Notes

Mikor fogyasszuk? Bármikor! Melengeti a lelket .