Ingredients

  • 20 koktélparadicsom
  • 15 dkg bacon szalonna megsütve és szétszedve apró darabokra
  • 2 ek majonéz
  • 10 dkg krémsajt
  • 2 szál újhagyma apróra szeletelve
  • 3 ek reszelt parmezán
  • 2 ek friss petrezselyem apróra vágva
  • For: 4 személyre
  • Preparation: 20 min
  • Ready in: 20 min

Instructions

  1. A koktélparadicsomok kupakját levágjuk, és kivájjuk őket. A paradicsomok belsejét felhasználhatjuk salsához, nem kell kidobni. Lefelé fordítjuk és hagyjuk lecsepegni. Addig összeaprítjuk a többi zöldet, hogy a parmesannal és a majonézzel kikevert krémsajthoz adhassuk. Ezzel a krémmel töltjük meg a paradicsomokat, majd a ropogós baconfalatkákból teszünk a tetejére egyet-egyet. Díszítésnek én még póréhagymacsírát használtam.