Ingredients

  • 20 dkg diákcsemege aszalt gyümölcsök és magok keveréke
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 1 dl presszókávé
  • 35 dkg darált zabkeksz
  • 15 dkg vaj puha
  • 5 dkg kakaópor cukrozatlan
  • 1,5 dl meggylekvár vagy szilvalekvár
  • kókuszreszelék
  • For: 25 darabhoz
  • Preparation: 15 min
  • Ready in: 2 h 15 min

Instructions

  1. A diákcsemegét vágjuk durvára. Én datolyát, diót és mogyorót találtam épp itthon, úgyhogy ezek keverékével dolgoztam. A csokit olvasszuk meg a kávéval együtt. Egy nagyobb tálba keverjük össze az összes hozzávalót. Gyúrjuk jól össze a kekszmasszát, majd formázzunk golyókat belőle. Forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Pár órára tegyük hűtőbe, mielőtt kínálnánk a süteményt.