Snidlinges-citromos tepertőkrém kovászos uborkába töltve.
Ingredients
- 40 dkg tepertő sertés, vagy liba
- 3 dkg vaj
- 3 dkg tejföl
- 1 t mustármag
- 1 t koriander
- 1/2 t köménymag
- 1/2 csokor snidling
- 1/2 citrom leve
- só, bors
- 40 dkg kovászos uborka
- For: 4 személyre
- Preparation: 20 min
- Ready in: 20 min
Instructions
- A tepertőt késes robotgépben krémesre daráljuk, hozzáadjuk a tejfölt és a vajat.
- A fűszereket mozsárban összetörjük, majd a krémhez adjuk a snidlinggel együtt, végül hozzáadjuk a citromlevet, sózzuk és borsozzuk.
- Mindezzel a krémet még fél percig a robotgépben összedolgozzuk. Legalább 20 percre a hűtőbe tesszük.
- A kovászos uborkát kiskanállal kivájjuk, és a közepébe töltjük a tepertőkrémet.
- Fogyaszthatjuk is. Aki szeretne, egyen hozzá friss házi kenyeret.
Hozzászólások