Snidlinges-citromos tepertőkrém kovászos uborkába töltve.

Ingredients

  • 40 dkg tepertő sertés, vagy liba
  • 3 dkg vaj
  • 3 dkg tejföl
  • 1 t mustármag
  • 1 t koriander
  • 1/2 t köménymag
  • 1/2 csokor snidling
  • 1/2 citrom leve
  • só, bors
  • 40 dkg kovászos uborka
  • For: 4 személyre
  • Preparation: 20 min
  • Ready in: 20 min

Instructions

  1. A tepertőt késes robotgépben krémesre daráljuk, hozzáadjuk a tejfölt és a vajat.
  2. A fűszereket mozsárban összetörjük, majd a krémhez adjuk a snidlinggel együtt, végül hozzáadjuk a citromlevet, sózzuk és borsozzuk.
  3. Mindezzel a krémet még fél percig a robotgépben összedolgozzuk. Legalább 20 percre a hűtőbe tesszük.
  4. A kovászos uborkát kiskanállal kivájjuk, és a közepébe töltjük a tepertőkrémet.
  5. Fogyaszthatjuk is. Aki szeretne, egyen hozzá friss házi kenyeret.