Lepörgött a Konyhafőnök forgatása, ami akkora adrenalin-dömpinget adott nekem, amit eddig még soha semmilyen kihívás. Amikor véget ért a műsorbeli szereplésem, úgy éreztem, mintha kiégtem volna, és nem tudtam mit kezdjek a felszabadult időmmel.

A séf úrtól rengeteg biztatást kaptam, ami jó útravaló volt ahhoz, hogy megadja a kezdeti lökést egy régóta dédelgetett tervem megvalósításához. Majd elkezdtem szervezni azt, amiről még álmodni sem mertem. Ismerősök segítségével és bevonásával, önköltségen sikerült megvalósítani életem első videóblog-forgatását. Sok energiámba és szervezésembe került mire összeállt, hogyan is fogunk haladni a forgatási napon. A stábnak köszönöm a profi segítő munkát, most már a videók vágásán dolgoznak, remélem, hamarosan megmutathatom majd nektek a videórecepteket! Én már alig várom.
Arra törekedtem, hogy olyan könnyen elkészíthető ételeket főzzek, melyekhez azok is kedvet kapnak, akik csak kevés időt töltenek a konyhában.
Miután lement a forgatás, elkezdtem zenét keresni a filmjeimhez. Elsősorban aláfestő és főcímzenére volt szükség. Mindig az első az igazi – ez a mondás a dalválasztásomra is igaz, mert a befutó végül az a dal lett, amit az elsők között hallgattam meg. Amikor meghallottam, megéreztem: nekem ez a dal kell!
A választásban fontos szerepet játszott, hogy magyar előadót találjak, és minőségi zenét használjak fel, mivel alapjában mindenben a minőségre törekszem, és szerettem volna ezt így is kifejezni. Hamarosan azt is felfedem, hogy melyik dalra esett a választásom, és annak ki az előadója.