vereb-adrienn-adri-konyhaja

Kalandra fel!
Lehetne ez akár életem szlogenje is. 20 évesen már nekivágtam a nagyvilágnak, elmentem angolt tanulni Amerikába. Majd a sors összehozott német férjemmel, akivel közös vállalkozást alapítottunk itthon. Munkánknak köszönhetően beutaztuk a fél világot, ez mindkettőnket nagyon nyitottá tett.

Családom és saját egészségem megtartása mindig fontos volt számomra, de tudatosan egy autoimmun betegség kapcsán kezdtem el foglalkozni az egészséges életmóddal. Ekkor nem csak a sütéshez-főzéshez használt hozzávalókat cseréltem le, hanem szemléletet is váltottam, hiszen saját magamon tapasztaltam meg az egészséges alapanyagok jótékony hatását. Ekkor tudatosodott bennem: az vagyok, amit megeszem.

A családi vállalkozásunkon kívül már több mint 8 éve produkciós backstage koordinator vagyok a budapesti nagy pop és rock koncerteken. Ez a munkám érdekes és egy igazi adrenalin bomba nekem minden show lebonyolítása!
Koncertszervező tevékenységemhez kapcsolódik egy nekem kedves hobbim. Gyűjtöm a „híres kollégákkal”, a sztárokkal közös fotókat. A nappalink falát már közel 100 ilyen fotó teszi vidámmá!

Másik nagy szenvedélyem a főzés. Ezt a rajongást édesapámtól örököltem, nagy öröm nekem, hogy az ő főzés iránti rajongását én tovább vihetem. A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben. Figyelem az új trendeket az alapanyag használttól a tálalási technikákig. A nagymamáimtól tanult hagyományos recepteket és praktikákat a mai kor szellemében próbálom meg újragondolni.

A főzés örömét, az új életmódom előnyeit, valamint, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak, szerettem volna minél többeknek átadni. Kezdetben csak kedvtelésből osztottam meg barátaimmal, ismerőseimmel a facebook oldalamon az elkészített ételek fotóját, ám egyre többen érdeklődtek a receptek iránt. A kör kitágult, hiszen már nem csak a szűkebb ismeretségi köröm követi a világhálón, hogy mi is készül az én konyhámban.
Örömmel mondhatom, hogy a bio élelmiszerek felhasználásával és az egészséges alapanyagok népszerűsítésével másoknak is egy új világ nyílt meg a konyhájában. Büszke vagyok arra, hogy egyre többen bíznak bennem, követik a példámat, és a családi asztalra azt az egészséges ételt teszik, amit én megálmodtam.

Gyermekünk még nincs, férjemmel közösen neveljük a mi kis fekete klánunkat, 2 fekete óriás schnauzerünket és 2 kis fekete cicánkat teljes harmóniában.
Mindenkinek nagyon jó főzést kívánok!

Rocky Adri

Üzenj nekem!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet