Igazán jól sikerült a múlt szombati kerti partink. Amit csak sütöttem, főztem, ahhoz mindent a piacról, kistermelőktől szereztem be.

Az én hússzakértőm is a piacon van, így mindent egy helyen tudtam megvásárolni. A csodás burgerhúsokat és a burgerlandi ribeye steaket is attól a hentestől vásároltam, akiben hosszú idő óta nem csalódtam, hiszen a hús minősége mindig kiváló.
Rácz Attila tudása és szakértelme biztos garancia arra, hogy a főzés és az étel is élményt jelent majd. Ha Rácz Attila húsboltjánál jártok, mindenképp nézzétek meg a kínálatát, és ha találtok kedvetekre való húst, bátran ajánlom, hogy nála vásároljatok.

A kerti partin most minden vendég maga készítette el a főételét, és szerencsére mindenki élvezte a sütögetést. Jó kis közös program volt, próbáljátok ki ti is! Ez alkalommal még a zöldségeket is közösen vágtuk fel frissen, a hamburgerezés előtt. A finom bucikat is a hentesem szerezte be, így ezek is kifogástalanok voltak. A burgerhúst pedig minden vendég dicsérte, mert jól eltalálták a hús-faggyú arányt.

A desszert után, vacsora tájékán készítettem el a steaket. A vendégek el voltak ájulva a kifogástalan minőségű és ízű steaktől, amit sikerült jól elkészítenem. Ezt a húst nem volt szabad túl fűszerezni. Csak egy picike sót és borsot tettem rá sütés előtt, a végén pedig egy kis kocka vajat tettem a steakre.