CookingMania

Adri egészséges konyhája

Rakott kel – egy kicsit másképp

- Nincs komment -
rakott kelcuisine:

Odavagyok a kelkáposztáért. Kiváló kalcium- és A-vitamin-forrás, ezen kívül magas a B-vitamin tartalma is. Minél sötétebb a levele, az íze annál intenzívebb, és klorofiltartalma is annál magasabb, ami nem más az „elbújtatott” napenergia és életerő. A kelkáposzta egész évben beszerezhető, és igazán sokféle étel készíthető belőle.
Most egy egyszerű rakott kelt ajánlok, ami nem csak színes és mutatós étel, de az íze is lenyűgöző.

Kategória:

Kelkáposzta-főzelék fasírttal

- Nincs komment -
kelkáposzta-főzelékcuisine:

A kelkáposzta-főzelék nem volt gyermekkorom kedvence, de mára annyira megszerettem, hogy igen sokszor elkészítem. A német származású férjem nem szereti a magyar főzelékeket, így neki úgy „adom el”, hogy ez egy sűrűbb leves. Ennek a főzeléknek az a különlegessége, hogy a saját „zöldjével” sűrítem.

Kategória: