Úgy döntöttem, hogy a blogomon jelentkezem majd főzős videóbloggal is. A kisfilmek elkészítéséhez szükséges előkészületekkel töltöttem az egész hetemet.

Nem készítettem még főzős filmet, ezért igazi kihívás ez nekem, de örömmel állok elébe. A forgatás helyszíne a saját konyhám lesz, így láthatjátok majd, hogy hol főzök nap mint nap a családomnak, na és persze nektek, amit a blogon követhettek.
Az előkészületeket az ételek kiválasztásával kezdtem. Ez pár nap alatt összeállt. Úgy érzem jó kis nyári, könnyű ételeket találtam, melyeket majd örömmel osztok meg veletek. Bízom benne, hogy ti is könnyedén megbirkóztok majd az elkészítésükkel. Arra is ügyeltem, hogy ne menjen el sok idő a sütésre, főzésre, hiszen nyáron az ember nem a konyhában szeretné tölteni az ideje nagy részét, de mégis jó, ha valami pompás kis vacsorával várjuk haza kis családunkat.
Az ételek kiválasztásánál figyeltem arra is, hogy egészségesek legyenek. Mert higgyétek el, lehet egészséges, ami finom!
Hétfőn kezdődik a forgatás, a rövid filmeket ti is hamarosan láthatjátok. Az ételek kiválasztása mellett túl vagyok a kisebb, de még hiányzó konyhai kellékek és dekorációk beszerzésén. Már csak a nagybevásárlás van hátra, megyek a biopiacra és a henteshez. Vasárnap szedek még friss virágokat a kertből és a mezőről, amivel majd a konyhámat díszítem.
A kíváncsibbaknak majd hozok werkfotókat a hétfői forgatásról.