CookingMania

Adri egészséges konyhája

Kategória / Vélemény

kistücsök

Végre a Kistücsökben

kistücsök
- Nincs komment -

Amióta a gasztronómia és a főzés lett a mániám, azóta tudom, hogy legalább egyszer el kell, menjek a Kistücsökbe, amiről sokan ódákat zengnek. A Budapesti Gourmet Fesztivalon minden alkalommal megkóstolok valamit a kínálatukból, amit mindig ízletesnek találok. Ételkreációikat pedig a Facebookon követem, amivel igencsak felkeltették az érdeklődésemet, így már régóta vártam a megfelelő alkalmat, hogy elmenjünk a Kistücsökbe, Balatonszemesre.
Tovább

borkonyha-sarkozi-akos

Borkonyha, avagy Michelin-csillagos születésnap

borkonyha-sarkozi-akos
- Nincs komment -

A Michelin-csillagos bisztró, a budapesti Borkonyha már egy jó ideje “izgat”, vagyis „flörtölök”, azaz szemezgetek, nézegetem az ételeiket, és nagyon tisztelem a séfjüket, Sárközi Ákost, valamint a munkásságát és a kreatív konyháját. A születésnapom kiváló alkalom volt arra, hogy a férjemmel kipróbáljuk az első Michelin-csillagos bisztrót.
Tovább

Üres hassal ne menj vacsorázni!

- Nincs komment -

Nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal felpörgetve, na és persze éhesen érkeztünk Mary-Ellen McTague vacsorájára. Talán utóbbi volt a legnagyobb hiba. Vagyis, hogy éhesen mentünk el az ötfogásos degusztációs vacsorára, ugyanis éhesek maradtunk mindvégig, a több mint 4 órán át tartó kóstolgatás ellenére is.

Tovább