A sárgabarack egy kis barna nádcukorral bolondítva igazi lekvárrá sül sütés közben! Isteni finom, elmondani is nehéz. Természetesen most sem használtam fehérlisztet, mandulaliszttel dolgoztam, kókuszliszttel keverve. Nyugodt szívvel fogyasszátok kalóriaszámlálgatás nélkül.


Hozzávalók

Elegendő: 1 tortaforma




Elkészítés

  1. A gyümölcs kivételével keverőtálba tesszük a hozzávalókat, és jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a megpirított mandulaforgácsot vagy a -pálcikákat. A barackot megtisztítjuk és gerezdjeire vágjuk. Egy kivajazott tortaformába helyezzük a tésztát, megszórjuk a gyümölccsel. 40 perc alatt 200 fokon megsütjük. Mielőtt kínáljuk, porcukorral megszórjuk.

Recept megjegyzések

Bármely más nyári gyümölccsel helyettesíthető a sárgabarack.