Varázslat! Színekben úszó lazacmámor, amit akár 45 perc alatt az asztalodra tehetsz könnyű és ízletes vacsorának.


Hozzávalók

Elegendő: 4 személyre




Elkészítés

  1. A lazacot a sütés előtt legalább 20 percig a páclében érleljük.
  2. A salátához a hozzávalókat egyforma méretűre felaprítjuk. Összekeverjük, meglocsoljuk 1 lime levével, és megszórjuk a felaprított korianderrel és petrezselyemmel. Fogyasztásig félretesszük.
  3. A lazacot kisütjük. A bőrös felének kb. 5 perc kell, a másik oldalának már éppen csak 1-2 perc, hogy ne száradjon ki a lazac. Attól függően ki hogyan kéri és szereti, süthetjük még egy-két perccel tovább.
  4. A tányérra salátát szedünk, ráhelyezzük a kész lazacot, és már fogyaszthatjuk is.