Korábban már leírtam nektek, én hogyan készítem a tiramisut: csak és kizárólag nyers tojás nélkül és xylitollal. A tészta teljes kiőrlésű piskótából készül. Kiváló desszert akár vendégek fogadására is.


Hozzávalók




Elkészítés

  1. A mascarponet és a Philadelphia krémsajtot (összesen fél kg-ot) a kókusztejszínnel habosra keverjük, hozzáadjuk a xylitolt, a vaníliaport, a citromhéját és a fél citrom levét.
  2. Az epret leturmixoljuk a vaníliaporral, majd ebben forgatjuk meg a teljes kiőrlésű babapiskótát, amit egy rétegben leteszünk a tál aljára, majd még az epervelőből is kanalazunk a piskótára. Erre tesszük rá elkenve a krémet, majd jöhet egy újabb réteg piskóta és epervelő, majd ismét a krémmel fejezem be a rétegezést.
  3. Citromfűvel vagy bazsalikomlevéllel, illetve friss eperszemekkel díszítem a sütemény tetejét.