- course: előétel
Ingredients
- 20 koktélparadicsom
- 15 dkg bacon szalonna megsütve és szétszedve apró darabokra
- 2 ek majonéz
- 10 dkg krémsajt
- 2 szál újhagyma apróra szeletelve
- 3 ek reszelt parmezán
- 2 ek friss petrezselyem apróra vágva
- For: 4 személyre
- Preparation: 20 min
- Ready in: 20 min
Instructions
- A koktélparadicsomok kupakját levágjuk, és kivájjuk őket. A paradicsomok belsejét felhasználhatjuk salsához, nem kell kidobni. Lefelé fordítjuk és hagyjuk lecsepegni. Addig összeaprítjuk a többi zöldet, hogy a parmesannal és a majonézzel kikevert krémsajthoz adhassuk. Ezzel a krémmel töltjük meg a paradicsomokat, majd a ropogós baconfalatkákból teszünk a tetejére egyet-egyet. Díszítésnek én még póréhagymacsírát használtam.
Hozzászólások