Az étel, amit elkészítünk, egy csodás krémes tészta lesz. Tudjátok mi a legjobb benne? Úgy lesz krémes, hogy nem adunk hozzá se tejszínt, se vajat, vagyis a tészta nem csak finom, hanem egyben kalóriaszegény is. És, hogy mitől lesz krémes? Az avokádótól, a citromlétől és az olívaolajtól.

Videórecept:



Hozzávalók

Elegendő: 4 szenélyre




Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük.
  2. Amíg a tészta fő, addig az avokádót, a bazsalikomot, a fokhagymát, az olívaolajat és a citromlét robotgépben pépesítjük.
  3. A koktélparadicsomokat félbevágjuk (ha lehet, több színűt használjunk). A megfőtt leszűrt tésztához keverjük az avokádókrémet. Friss, apróra vágott görög bazsalikommal és a félbe vágott koktélparadicsommal tálaljuk. Parmezán sajttal megszórhatjuk a tetejét.