CookingMania

Adri egészséges konyhája

Kategória / Receptek húsvétra

Fejtettbab-leves

Fejtettbab-leves füstölt hússal és házikolbásszal. Imádom a leveseket. Jól jönnek, ha esik, ha fúj, vagy ha süt a nap. Levest készíteni könnyű, és csupán az előkészület igényel időt. Ha szezonja van a fejtett babnak, mindig főzök belőle levest. Főételként esszük, és legalább két napig, mert másnap még finomabb, az ízek jól összeérnek.

Kategória:

Kapros-túrós bukta

bukta

Nyári esős idők előhúzzák belőlem a kelt tészta illata iránti vágyat, így sütnöm kell. A zöldfűszeres kertemben volt friss kapor, a hűtőben pedig zsíros túró. Így megragadtam egyik ilyen délután az alkalmat és kapros-túrós buktát készítettem délutáni vendégeimnek. Kitűnő tea, kávé vagy bármely frissítő mellé. Laktató uzsonna, de reggelire is kiváló.

Kategória:
Oldalak:«1234»