CookingMania

Adri egészséges konyhája

Cseresznyés-mandulás vajas piskóta

A cseresznye a tésztához adott vaníliától és fahéjtól nagyon kellemes ízt kap. Természetesen most sem használtam fehér lisztet, hanem mandulaliszttel dolgoztam, a cukrot pedig nyírfacukorral helyettesítettem. Azt tapasztalom, hogy amióta nem eszem cukrot, nem is vágyom már annyiszor utána, már csak nagyon ritkán sóvárgok érte. Még csokit sem tartok itthon, így ha édességet ennék, éppen jól jön ez a sütemény, és még a kalóriát sem kell számolgatni.

Kategória:

Meggyes kosárka

Linzer és meggyes töltelék - e kettő sokféleképpen kombinálható, legtöbbször mégis pitét készítünk belőle. Úgy döntöttem, újragondolom mindezt, és rusztikus kosárkákat készítek meggyespite-töltelékkel. Tálaláskor adhatunk hozzá tejszínhabot vagy fagyit. Nagyon finom.

Kategória:
Oldalak:12»