CookingMania

Adri egészséges konyhája

Kategória / tojásmentes

Libamáj zsírjában

Ahogy annak idején édesapám, én is készítek minden karácsonykor libamájat. Gyermekkoromban mindig csak karácsonykor ettünk libamájat, ám ha étteremben járok, szívesen fogyasztom ezt a finomságot. A libamájhoz legalább ugyanannyi hájat is vegyünk, hogy egy igazán laktató, többfogásos ételt tudjunk készíteni, ha már azt a drága alapanyagot megvásároltuk. Érdemes úgy eljárni, ahogy én tettem. Ezt az ételt akár szentesete előtti napon is elkészíthetjük, így már alig marad dolgunk vele fogyasztás előtt.

Kategória:

Kacsacomb, vele sült szilvával és lilahagymával

Ez az étel kitűnő egészséges fogás lehet az ünnepekre, a kacsacomb akár karácsony estére is kiváló választás. Elkészítése nem bonyolult, nem igényel állandó konyhai jelenlétet, hiszen mindent sütőben sütünk meg. A családunkat biztosan levesszük a lábáról ezzel a fogással. A kacsacomb számomra ünnepi fogás, amihez kiválóan illik a szilva és a lilahagyma édeskés íze rozmaringgal kombinálva. A szilva a saját kertünkből van, a fagyasztóból vettem elő.

Kategória:
Oldalak:«1234567»